bron: www.greenchoice.nl

Greenchoice onze partner in energie

Energiek Zwartewaterland heeft   een overeenkomst en samenwerking met de energieleverancier Greenchoice. Deze energiemaatschappij heeft  alleen duurzame energie in hun verkoopprogramma. In 2001 is deze energiemaatschappij al gestart met verkoop van duurzame energie.  Zij ondersteunen dan ook lokale coöperaties met informatie  en kopen van hun de lokaal opgwekte energie..

Consumentenbond: beste energieleverancier van Nederland

En u kiest een energieleverancier die door de Consumentenbond wederom als beste is gekozen op het gebied van service, klantgerichtheid en duurzaamheid. Bijna 400.000 klanten kiezen al voor groene stroom en bosgecompenseerd gas van Greenchoice.

Klant worden bij Greenchoice voor ‘echt’ groene stroom en gas

Er zijn vele energie aanbieders. En vele acties voor goedkope stroom. Maar wie ‘echte’ groene stroom wil van een ‘echte’ groene energieleverancier kan zich aansluiten bij Greenchoice. U krijgt 100% groene energie uit Nederland.

Aanmelden als ‘Zwartewaterland’ klant van Greenchoice

  • Via een formulier kunt u klant worden van Greenchoice. Overstappen gaat eenvoudig, dat regelt Greenchoice.
  • Als u al klant bent van Greenchoice, dan kunt u dit kosteloos labellen als ‘Energie Coöperatie Zwartewaterland klant’. Voor u verandert er niets.
  • In beide gevallen wordt u meegenomen in de speciale mailing aan Zwartewaterland Greenchoice klanten. Met de keuze voor Greenchoice ondersteunt u tevens lokale energieprojecten en initiatieven in Zwartewaterland.

Voor meer informatie, zie
http://www.greenchoice.nl/zwartewaterland/

Kies voor groene energie via Energiek Zwartewaterland

Stap over en steun hiermee Coöperatie Energiek Zwartewaterland UA. Kies voor:

  • Scherp tarief
  • 100% Duurzaam
  • Nederlandse groenestroom en bosgecompenseerd gas

Duurzaam Dichtbij

Wij streven naar 100% lokaal opgewekte duurzame energie. Samen met onze leden willen we Zwartewaterland en omgeving duurzamer maken. Dit doen we door het uitvoeren van duurzame energieprojecten en het leveren van groene energie. Wij leveren groene stroom en bosgecompenseerd gas aan gezinnen en bedrijven binnen de regio.

Uiteindelijk willen we dat alle energie die in ons gebied nodig is, ook hier opgewekt wordt. Op weg naar dat doel werken wij samen met de landelijke energieleverancier Greenchoice.

Doet u mee?!