Sámen met jou naar lokale en groene energie

Je woont in een huurhuis, appartement, monumentaal pand of een woning met een ongunstige zonligging. Of je tornt liever niet aan het specifieke karakter van jouw woning. Lang niet iedereen kan óf wil zonnepanelen op zijn dak leggen. Tegelijkertijd kan de wens groot zijn om een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Energiek Zwartewaterland biedt jou die mogelijkheid, terwijl je tegelijkertijd een mooi jaarlijks rendement ontvangt op je investering. Doe je mee?

Energiek Zwartewaterland

Dit zijn jouw voordelen van deelname aan onze projecten

Valt jouw postcode in ons actiegebied? Doe dan mee aan onze Postcoderoos-projecten, waarmee we gezamenlijk investeren in duurzame energieopwekking in Zwartewaterland. Dat doen we via de nieuwe Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE). Dit houdt in dat we van de overheid 15 jaar lang een vast subsidiebedrag ontvangen per geproduceerd kilowattuur.

Als lid van onze non-profit organisatie investeer je eenmalig in één of meerdere zonnepanelen op het dak van een bedrijf/organisatie. Dat levert je veel voordelen op:

  • Je profiteert 15 jaar lang van een mooi rendement (circa 6%) op jouw investering
  • Je bespaart indirect op de flink stijgende energieprijzen
  • Je maakt onderdeel uit van een gedreven lokaal groencollectief
  • Je helpt de CO2-uitstoot te beperken, evenals de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen

Lees hier waarom Theo Voorberg en Klaas Arkema lid zijn geworden.

Doe mee als lid/deelnemer

Direct lid worden? Of wil je eerst meer weten over de mogelijkheden om bij te dragen aan de opwekking van groene energie in jouw gemeente? We sturen je vrijblijvend een brochure op. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
Energiek Zwartewaterland

Doe mee Met lokale synergie
naar groene energie!