Onze groene impact Samen naar 100% groene
én lokale energie!

Geen woorden, maar groene daden. Energiek Zwartewaterland wil tonen dat lokale energie-initiatieven écht mogelijk zijn. Daarom initiëren we zogeheten Postcoderoos-projecten. We werken daarbij samen met bedrijven of organisaties in onze gemeente, die hun daken (deels) beschikbaar stellen voor zonnepanelen. Zo creëren we groene impact!

Postcoderoos-project 1 Zwartewaterkloosterweg 2 Hasselt/Zwartsluis

Ons eerste Postcoderoos-project ging in 2019 van start. Op het dak van een agrarisch pand aan de Zwartewaterkloosterweg 2 in Hasselt/Zwartsluis lieten we 164 panelen leggen. In totaal 16 participanten nemen deel aan dit project.

Energiek Zwartewaterland

Postcoderoos-project 2 De Velde 10 Zwartsluis

Een jaar na ons eerste Postcoderoos-project volgde nummer 2! Op het dak van een agrarisch pand aan de Velde 10 in Zwartsluis realiseerden wij 192 zonnepanelen. In totaal 20 participanten nemen deel aan dit project.

Energiek Zwartewaterland

Postcoderoos-projecten in de toekomst. Doe je mee?

We zijn momenteel hard bezig met de voorbereiding van nieuwe Postcoderoos-projecten in Zwartewaterland. Hiervoor zoeken we continu mensen met een groen hart, die willen investeren in lokale en groene energie. Je kunt je hiervoor vrijblijvend aanmelden. Ook zijn we steeds op zoek naar geschikte daken voor zonnepanelen. Zodra zich voldoende deelnemers hebben aangemeld én we een geschikt dak hebben, zetten we een nieuw project in werking. Doe je mee?

Energiek Zwartewaterland

De club van groene én lokale energie

Doe mee Met lokale synergie
naar groene energie!